Снимка: Туитър Има поне един оцелял при катастрофата в Пакистан, съобщи

...
Снимка: Туитър Има поне един оцелял при катастрофата в Пакистан, съобщи
Коментари Харесай

Ройтерс: Има поне един оцелял при самолетната катастрофа в Пакистан

Снимка: " Туитър "  

Има най-малко един оживял при злополуката в Пакистан, заяви държавен източник, представен от организация Ройтерс.

Самолет с 99 пасажери и 8 души екипаж на борда се разруши в жилищен регион на Карачи, написа Блиц.

По данни на АП, която се базира на свои източници, оживелите като по знамение са минимум двама. 

Машината Еърбъс А320 на Пакистанските междунариодни авиолинии е паднала на 3 километра от Международното летище в Карачи.

Изпълнявала е полет от Лахор до столицата, само че въздушният надзор е изгубил връзка с водачите.

Междувременно в мрежата се появи видео, което демонстрира последните секунди преди разбиването на пътническия самолет на " Пакистанските авиолинии " в жилищния квартал на Карачи.

Преди разбиването си самолетът Еърбъс А320 е направил три опита за кацане, а на четвъртия се е разрушил.

Преди злополуката водачът е алармирал, че единият от моторите е отказал. Според очевидци самолетът минал толкоз ниско над града, че стените на постройките треперели.

Самолетът на първо време е блъснал антена на мобилен оператор и по-късно е паднал върху къщи.

Отломките са разпръснати по улиците, измежду тълпи от хора, които се стичат към мястото. Над останките се издига пушек. Инцидентът става дни, откакто Пакистан възобнови пътническите полети, спрени поради рецесията с ковид.

Катастрофата помрачи атмосферата в миг, когато пакистанци в цялата страна се приготвят да отпразнуват края на Рамазан и пътуват назад по домовете си в градове и села.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР